Babacım Geri Dön....
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Babacım Geri Dön....
Küçükken bana ençok kimi seviyorsun dediklerinde,babamı derdim,sonra annemi. Babam benim herseyimdi. Onunla oyunlar oynar,kağıttan gemiler yapar,leğenimizin içinde yüzdürürdük,fakirdik. Herseyden mahrumduk,ama sevgimiz bizi birbirimize bağlardı.
Babam bana oyuncaklar alamazdı. Küçüktüm, arkadaslarımla silahçılık oynarken onların aileleri en güzel silahları alırdı,ben ise babacımın bana yaptığı tahta tabancayla oynardım. Ama çok severdim tabancamı. O benim herşeyimdi.
Okuldan geldiğimde "Nasıl geçti koçero" sesi hala kulaklarımda.
O günü unutmuyorum,karne alacaktım, 2.sınıfa gecmek üzereydim artık. Karne hediyem babamın bana yaptığı tahta kaykaydı. Çok sevincliydim. Karnemi alıp heyecanla eve geldim,herkes ağlıyordu.
Mutlulukla girdiğim evimizde birden şaşkına dönmüştüm. Neler olduğunu ağlayan, feryatlar eden anneme sordum, sustu.
Babamın nerde olduğunu sorduğumda hayatım boyunca unutamayacağım o cümleleri duydum
- "Baban meleklerin yanına gitti oğlum" dünya başıma yıkıldı, ne yapacağımı bilmiyordum. Ağlamaya, haykırmaya başladım.
Elimdeki karnemi bile bırakamadım. Benim babam herseyimdi, arkadaşım, dostum, babam. Geri dön ne olur dedim ogün.ama dönmedi.
Şu an 24 yaşındayım. Ne zaman dışarda silahçılık oynayan çocuklar görsem yüreğim sızlar, yanımda biri varsa yüzümü gizler ağladığımı belli etmemeye calışırım...
Babam bana oyuncaklar alamazdı. Küçüktüm, arkadaslarımla silahçılık oynarken onların aileleri en güzel silahları alırdı,ben ise babacımın bana yaptığı tahta tabancayla oynardım. Ama çok severdim tabancamı. O benim herşeyimdi.
Okuldan geldiğimde "Nasıl geçti koçero" sesi hala kulaklarımda.
O günü unutmuyorum,karne alacaktım, 2.sınıfa gecmek üzereydim artık. Karne hediyem babamın bana yaptığı tahta kaykaydı. Çok sevincliydim. Karnemi alıp heyecanla eve geldim,herkes ağlıyordu.
Mutlulukla girdiğim evimizde birden şaşkına dönmüştüm. Neler olduğunu ağlayan, feryatlar eden anneme sordum, sustu.
Babamın nerde olduğunu sorduğumda hayatım boyunca unutamayacağım o cümleleri duydum
- "Baban meleklerin yanına gitti oğlum" dünya başıma yıkıldı, ne yapacağımı bilmiyordum. Ağlamaya, haykırmaya başladım.
Elimdeki karnemi bile bırakamadım. Benim babam herseyimdi, arkadaşım, dostum, babam. Geri dön ne olur dedim ogün.ama dönmedi.
Şu an 24 yaşındayım. Ne zaman dışarda silahçılık oynayan çocuklar görsem yüreğim sızlar, yanımda biri varsa yüzümü gizler ağladığımı belli etmemeye calışırım...
Mangetsu- Dolunay
-
İlgi Alanları : PC\'m-Photoshopum ve Animelerim=))
Meslek : Kararsız
Karakter
Ruhsal Haliniz: Meraklı
PS-Bilginiz: Çok Çok İyiyim
TASARIM PUANI: 225
Geri: Babacım Geri Dön....
Çok acıklııı,paylaşım için teşekkürler...
Alara_usagi- PS Çılgını
-
İlgi Alanları : Animelerim,ps oyunları,photoshopumla çalışma yapmak*-*
Meslek : Öğrenci
Karakter
Ruhsal Haliniz: Yardım Sever
PS-Bilginiz: Yaptıklarımı Çabuk Unutuyorum
TASARIM PUANI: ---
gerçekten çook acıklııı
AsHLeY_SHaRPaY- PS Çılgını
-
İlgi Alanları : Ps
Meslek : Öğrenci
Karakter
Ruhsal Haliniz: Mutlu
PS-Bilginiz: Bişeyler Yapabiliyorum
TASARIM PUANI: 50
Alara_usagi demiş ki:Çok acıklııı,paylaşım için teşekkürler...
Evet... çok acıklı
ekin_y- PS Asistanı
-
İlgi Alanları : resim
Meslek : öğrenci
Karakter
Ruhsal Haliniz: Meraklı
PS-Bilginiz: İyi Biliyorum
TASARIM PUANI: ---
1 sayfadaki 1 sayfası