Ghost Whisperer
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ghost Whisperer
Ghost Whisperer, dünyada tamamlayamadıkları işleri olduğu için boyutumuzu terk edememiş ruhları görüp onlarla iletişim kurma yeteneğine sahip olan Melinda Gordon'ın başından geçenleri anlatan bir CNBC-e dizisidir.
Melinda babaannesi sayesinde çok küçük bir yaşta yeteneğini keşfetmiş ve babaannesinin dünyevi ruhlara yardım etme özelliğini almıştır.Bu ruhlar genellikle dünyada yarım bıraktığı bir işi olan ve öldüğünün farkına vaamayacak kadar erken ölmüş ruhlardır.Çoğu zararsızdır ve Melinda'dan yardım isteyenler genellikle aileleri için yyardım ister.Melinda'nın gizli gücünü yakın arkadaşı ve iş ortağı ile eşi ve ruhların aileleri dışında kimse bilmemektedir.Melinda rolünü Jennifer Lowe Hewitt oynamaktadır.
Melinda, Jim Clancy adlı bir sağlık görevlisiyle evlenir ve en iyi arkadaşı Andrea Moreno ile "Same As It Never Was" (Hiçbir zaman olmadığının aynısı) adlı bir antika dükkanı açar. Fakat yeni taşındığı bu şehirde de onu bekleyen bir çok "dünyevî ruh" vardır... Fakat Andrea bir trafik kazasında hayatını kaybedince herşey değişir.Delia Melinda ile çalışmaya başlar artık hiçbirşey aynı değidir
Alıntıdır...
Resimler....
Yorumlar...
ben bu diziye bayılıyorum sezon finaline girdi sonbaharda başlıcak 3. sezonu özellikle Melinda ve Profesör Payne'e bayılıyorum :canımmmm:i zlemek isteyenler için eski bölümleri cnbc-e'de cuma günleri 22.00'da verio
Melinda babaannesi sayesinde çok küçük bir yaşta yeteneğini keşfetmiş ve babaannesinin dünyevi ruhlara yardım etme özelliğini almıştır.Bu ruhlar genellikle dünyada yarım bıraktığı bir işi olan ve öldüğünün farkına vaamayacak kadar erken ölmüş ruhlardır.Çoğu zararsızdır ve Melinda'dan yardım isteyenler genellikle aileleri için yyardım ister.Melinda'nın gizli gücünü yakın arkadaşı ve iş ortağı ile eşi ve ruhların aileleri dışında kimse bilmemektedir.Melinda rolünü Jennifer Lowe Hewitt oynamaktadır.
Melinda, Jim Clancy adlı bir sağlık görevlisiyle evlenir ve en iyi arkadaşı Andrea Moreno ile "Same As It Never Was" (Hiçbir zaman olmadığının aynısı) adlı bir antika dükkanı açar. Fakat yeni taşındığı bu şehirde de onu bekleyen bir çok "dünyevî ruh" vardır... Fakat Andrea bir trafik kazasında hayatını kaybedince herşey değişir.Delia Melinda ile çalışmaya başlar artık hiçbirşey aynı değidir
Alıntıdır...
Resimler....
Yorumlar...
ben bu diziye bayılıyorum sezon finaline girdi sonbaharda başlıcak 3. sezonu özellikle Melinda ve Profesör Payne'e bayılıyorum :canımmmm:i zlemek isteyenler için eski bölümleri cnbc-e'de cuma günleri 22.00'da verio
AsHLeY_SHaRPaY- PS Çılgını
-
İlgi Alanları : Ps
Meslek : Öğrenci
Karakter
Ruhsal Haliniz: Mutlu
PS-Bilginiz: Bişeyler Yapabiliyorum
TASARIM PUANI: 50
Geri: Ghost Whisperer
evet 3.sezonu merakla bekliyorum çok heyecanlı bitmişti.Bende çok severek baylarak izliyorum.Cumamı vardı tekrarı dün gecede seyrettimde ben tekrarını demek cumatresi günleride var tekrarları ^^
Lost ve Ghost whisperer vazgeçilmezim zaten
Lost ve Ghost whisperer vazgeçilmezim zaten
Yosei- PS - Eğitmeni
-
İlgi Alanları : ps,anime,manga,spor,müzik......
Meslek : o artık bir öğrenci
Karakter
Ruhsal Haliniz: Yardım Sever
PS-Bilginiz: İyi Biliyorum
TASARIM PUANI: ^^
ewt cuma günkü böümü bende izledim neyseki kaçırdığm bölümlerden biriymiş cumartesi verdiğini bilmiodum öğrendiğim iyi oldu şu 3. sezonda çabuk çıksa bari çok merak ediorum sezon finali mütişti
- Spoiler:
- Melinda ölünce ne biçin korkmuştum ya finalde neyseki bişey olmadı
-
Karakter
- Spoiler:
- bende çocukların başına bişey geliceğini düşünmüştüm halbuki onlar melindayı kurtarmak için ordalarmış.Zaten Melinda ölünce nasıl yani o.O oldum.Bide bi kardeşi varmışya aceba diğer ölüleri gören çocukmuydu onu çok merak ediyorum...
Yosei- PS - Eğitmeni
-
İlgi Alanları : ps,anime,manga,spor,müzik......
Meslek : o artık bir öğrenci
Karakter
PS-Bilginiz: İyi Biliyorum
TASARIM PUANI: ^^
- Spoiler:
bencede o yani Gabriel bana öyle geldi çünkü Melinda galiba bir erkek kardeşim var dediği zaman Gabriel'ı göstermişlerdi
-
Karakter
bnmde en cok izlediğim dizilerden birisidir.3.seszonu iple cekiyorum.
Alara_usagi- PS Çılgını
-
İlgi Alanları : Animelerim,ps oyunları,photoshopumla çalışma yapmak*-*
Karakter
PS-Bilginiz: Yaptıklarımı Çabuk Unutuyorum
TASARIM PUANI: ---
1 sayfadaki 1 sayfası